Pictura Pictures Ina’s Paintings

Pictura Pictures Ina’s Paintings

Pictura Dordrecht   –   14 mei t/m 26 mei, vr. 24 mei 17-20 u   –   Feestelijke finissage

Met werken van:
Monica Aerden, Ton van Dalen, Ad Wesseling, Ton Kraayeveld, Paul van der Eerden, Jeanne Rombouts, Geerten ten Bosch, Inez Odijk, Jan Barel. In combinatie met werken van Ina van Zyl.

Naar aanleiding van de tentoonstelling ANKER met werk van Ina van Zyl bij Stichting Levende Meesters in Dordrecht, zijn 9 kunstenaars uitgenodigd, de meeste lid van Pictura, om te reageren op het werk van Ina van Zyl. In Pictura wordt een tentoonstelling samengesteld van de resultaten van de kunstenaars in combinatie met de werken van Ina van Zyl die de inspiratie hiervoor vormden.

Stadswerken – Dordrechts Museum – finissage, 3 mei

Stadswerken - City Twins, Eagles, mixed media on paper, 2018

Stadswerken – City Twins, Eagles, mixed media on paper, 2018

 

STADSWERKEN – DORDRECHTS MUSEUM – FINISSAGE, VR. 3 MEI

U bent van harte welkom om samen met ons op vrijdag 3 mei de tentoonstelling Stadswerken van Ton Kraayeveld op feestelijke wijze af te sluiten.
De afgelopen twee jaar heeft Ton Kraayeveld de rol van Stadskunstenaar van Dordrecht mogen vervullen. Dit stokje is in 2019 overgenomen door Erik Sep. Katja Diallo gaat met beide kunstenaars in gesprek over hun werk en blikt terug op Stadswerken.

PUBLIEKSLIEVELING
De afgelopen weken kon het publiek stemmen op hun favoriete werk uit het oeuvre van Ton Kraayeveld. Izzy Vogel, lid van jongerenparticipatieprogramma Take pART, maakt bekend welk werk publiekslieveling is geworden en vervolgens wordt opgenomen in de collectie van het Regionaal Archief Dordrecht.

PROGRAMMA
Locatie: Wijnbar museumrestaurant Art & Dining
15:30 uur inloop
16:00 uur interview met Ton Kraayeveld en Erik Sep door Katja Diallo
16:30 uur bekendmaking publiekslieveling uit de tentoonstelling Stadswerken van Ton Kraayeveld door Izzy Vogel

Na afloop is er muziek en kan er iets gedronken worden in de Wijnbar. Het is ook mogelijk om een laatste blik te werpen op de tentoonstelling Stadswerken.